uredjenje prostora

Uredjenje prostora oslikavanjem zidova u turističkoj agenciji Nautilus Travel

Originalano oslikan mural turističke mape Evrope na starom pergamentu sa kompasom

detalj na zidu mural
Zidovi zauzimaju najveću površinu svakog prostora ili sobe. Poput velikog platna, zidovi daju kreativnu slobodu u uređivanju prostora na način na koji vi to želite. A načina za uredjenje prostora, enterijera i boja za zidove je zaista puno. Na primer, tehnikom slikanja po zidovima možete učiniti boju zidova prigušenom, dopuštajući im da se stope s pozadinom, ili zidove možete ukrasiti bojama i dati im da drsko odskaču od ostatka prostora.
uredjenje prostora oslikavanje zidova

Uredjenje prostora – Mapa Evrope na starom pergamentu sa kompasom. Originalna ilustracija za oslikavanje zidova

oslikavanje zidova mural sa kompasom
Uredjenje prostora tehnikom oslikanja zidova
Zidovi su veoma bitni pri uređenju prostora, tako da uticaj i odabir boja za zidove ili nekog dekorativnog elementa na zidu utiče mnogo više nego sam nameštaj u prostoru.uredjenje prostorija prostora
Uredjenje prostora – Podmornica Nautilus
Originalnim oslikavanjem zidova koje je najčešće tematski povezano sa prostorom postižete efekat prilikom uredjnje enterijera koji ni jedna druga tehnika tretiranja zidova ne može.Budite unikatni i savremeni i izabeite oslikavanje murala za Vaš enterijer.
oslikavanje zidova podvodni svet
Kako zidovi stoje unutar arhitektonskog kostura kuće, sve što radite s njima dosta će uticati na celokupno uredjenje enterijera i unutrašnje uređenje prostora.Turistička agencija Nautilus travel je poželela da pored stepenica za galeriju agencije bude oslikan podvodni svet sa nautilus podmornicom.Oslikavanje enterijera je ispunilo njihovu želju i enterijer je dobio novu dubinu i dimenziju.

Ukoliko se odlučite da oslikate nešto neobično i nesvakidašnje po vrlo pristupačnim cenama, kontaktirajte nas i postanite i Vi jedan od naših zadovoljnih klijenata.
Email: oslikavanjeenterijera@gmail.com
Phone: +381 69 148 2008