umesto krecenja

Umesto krečenja – Uredjenje prostora oslikavanjem zidova u igraonici Kinder Garden, Beograd

Umesto krečenja izaberite unikatno oslikavanje zidova

Uredjenje enterijera oslikavanjem zidova danas dobija jednu novu i modernu dimenziju. Budite savremeni i pratite svetske trendove ili dopustite nama da vas uputimo u aktuelne motive za murale. Oslikavanje zidova može da bude tehnika koja ce potpuno da promeni izgled vasih prostorija i da postigne efekat koji krečnje i tapete nikada neće moći.
oslikavanje murala u igraonici
Promenite boje vaših zidova, oslikajte zidove umesto da krečite ili lepite skupe tapete.
Oslikavanje zidova igraonica
Neka boja vaših zidova nikada više ne budu dosadne. Izaberite ili dopustite nama da predlozimo uzbudljive motive za zidove. Neka vaši enterijeri dobiju novu dimenziju.
oslikavanje murala za igraonicu
Unikatno oslikavanje zidova doprinosi boljem kvalitetu opremanja igraonica . Ukoliko opremate igraonicu kvalitetnom opremom neka i vaši zidovi budu na istom nivou a najbolje rešenje za to je oslikavanje zidova
oslikavanje i opremanje igraonice
Uredite svoj prostor, umesto suvoparnog krečenja oslikajte svoje zidove. Ukoliko imate logo i on moze biti prilagodjen i oslikan na zidu poput murala i reklame a primer za to je igraonica Kinder Garden iz Beograd.
oslikavanje reklamnih zidova igraonice
Originalno osmišljeni i oslikani junaci, u kutku za sport svake igraonice, privlače pažnju i dece i odraslihuredjnje igraonice oslikavanjem zidova

Ukoliko se odlučite da oslikate nešto neobično i nesvakidašnje po vrlo pristupačnim cenama, kontaktirajte nas i postanite i Vi jedan od naših zadovoljnih klijenata.
Email: oslikavanjeenterijera@gmail.com
Phone: +381 69 148 2008