Oslikavanje zidova i enterijera

Oslikavanje zidova – umetnost u ukrašavanju prostora

oslikavanje zidovaČesto se odlučujemo da samostalno okrečimo stan ili ga prepuštamo amaterima sa najjeftinijom ponudom cene krečenja. Takve odluke kao rezultat daju osećaj bačenog novca i kajanje, a užitak u lepom ambijentu izostaje i loše urađen posao nas svakodnevno podseća na to. Zidovi čine naš svakodnevni životni prostor i veoma je važno da se u njemu osećamo prijatno.

Oslikavanje zidova je trend u uređenju enterijera širom sveta već godinama a sada je dostupno i Vama. Zamenite svoje jednobojne zidove, printove, nalepnice ili tapete trajnom i unikatnom tehnikom oslikavanja zidova kvalitetnim bojama. Izaberite sami motive ili dozvolite nama da predložimo najbolje rešenje kako da oplemenite vaše zidove, nameštaj ili stolariju. Neka oslikani zidovi vaših privatnih ili poslovnih objekata (igraonica, vrtića, restorana, kafića, kancelarija, salona, dečijih soba, kuhinja itd.) dobije novu, maštovitu i originalnu dimenziju.

Oslikavanje zidova i ukrašavanje enterijera

Boje su ukras našeg života. One nas podstiču na kreativnost. Boje leče i umiruju. Okružimo se bojama i ulepšajmo naš enterijer. Oslikavanje zidova je pravi način da ulepšamo svoju svakodnevicu. Krečenje stana je posao koji morate uraditi zbog svog zdravlja, ali molerski radovi mogu predstavljati i pravo remek delo i ukras vašeg prostora. Utisak nakon adaptacije stana daju boje. Oslikavanje zidova ili dekoracija zidnih površina prikriće izvesne nedostatke prostora ili zidova. Uneće živost i daće utisak dobro obavljenog posla.

Iz profesionalne ponude oslikavanja zidova izdavajamo:

  • oslikavanje murala različitih motiva
  • ručno slikane tapete
  • airbrush senčenje i toniranje zidova
  • tattoo za zidove
  • imitacije kamena i drveta

 

Bojenje prostorija nije više suvoparno krečenje sa ciljem da se malo osveži prostor. Razvojem tehnologije, načina rada i, naravno, odgovarajućih materijala vaše prostorije sada mogu da se pretvore u fantastičnu celinu usklađenu sa vašim željama, potrebama i namenom prostora. Zašto da bacate pare na tapete, kada oslikavanjem zidova možete dekorisati vaš prostor u nešto kreativno i zanimljivo?

Sve fotografije koje vidite na ovoj internet prezentaciji su refrence i autorski  rad akademske slikarke Jelena Gavrilović.Svi zidovi na fotografijama su stvarni i oslikani  ručno bez korišćenja projektora i šablona.