Oslikavanje dečijih soba

Oslikavanje zidova dečijih soba – Originalno dizjanirani i oslikani junaci su zaštitini znak svake dečije sobe, Šabac

Oslikavanje zidova dečijih soba

Dobar izbor za krečenje dečije sobe svakako su pastelne boje u svim nijansama. Naravno, prilagodite boju dečije sobe polu i uzrastu vašeg deteta, a postoje i boje koje odgovaraju i dečacima i devojčicama. Oslikavanjem zidova dečijih soba možete slobodno eksperimentisati i vašem detetu priuštiti posebne trenutke u svojoj sobi. Nećete pogrešiti ako upitate dete za njegovog omiljenog junaka iz crtanih filmova pa na zidu naslikati scenu iz neke od epizoda. Takođe, možete sve zidove obojiti različitim nijansama iste boje što će doprineti da soba izgeda veće i veselije. Prolećni motivi – drveće, cveće takođe su dobrodošli. A ako vam je dete kreativno, ostavite mu prostor na jednom zidu koji on može samostalno da ukrašava po želji. Sigurno će se obradovati što ga niko ne grdi švrljanja po zidovima, a i dobićete autentično umetničko delo.
uredjenje sobe za decaka mural
Neverovatne boje zidova dečijih soba se mogu dobiti originalnim oslikavanjem dečijim motiva. Mural sa životinjama je popularna tema kod oslikavanja dečijih soba.
oslikavanje decjih soba
Oslikavanjem zidova dečijih soba sa originalnim junacima možete dobiti daleko kvalitetnije uređen enterijer nego koristeći print, tapete ili nalepnice.
oslikavanje zidova i enterijera

originalni mural decija soba
Oslikavanje zidova dečijih soba na primeru iz Šapca.
oslikavanje zidova decijih soba

Ukoliko se odlučite da oslikate nešto neobično i nesvakidašnje po vrlo pristupačnim cenama, kontaktirajte nas i postanite i Vi jedan od naših zadovoljnih klijenata.
Email: oslikavanjeenterijera@gmail.com
Phone: +381 69 148 2008