bojenje prostora

Bojenje prostora – Submarine by Jelena Gavrilović

Bojenje prostora by Jelena Gavrilović


Boje su ukras našeg života. Boje nas podstiču na kreativnost. Boje leče i umiruju. Okružimo se bojama i ulepšajmo naš prostor. Bojenje prostora je pravi način da ulepšamo svoju svakodnevicu. Krečenje stana je posao koji morate uraditi zbog svog zdravlja, ali molerski radovi mogu predstavljati i pravo remek delo i ukras vašeg prostora.
bojenje prostora Jelena Gavrilovic
Boje kojima krečite prostorije vašeg stambenog ili poslovnog prostora utiču na percepciju veličine prostorije. Svetlija boja će prostor povećati dok će ga tamna smanjiti. Male prostorije sa niskim plafonom možete povećati ukoliko zidove i plafon okrečite svetlom bojom, različitih tonova.

Bojenje prostora nije više suvoparno krečenje sa ciljem da se malo osveži prostor. Tehnikom slikanja po zidovima, upotrebom odgovarajućih boja i materijala za dekoraciju zidova, vaš prostor i prostorije sada mogu da se pretvore u fantastičnu celinu usklađenu sa vašim željama, potrebama i namenom prostora. Zašto da bacate pare na tapete, ili prosto krečenje zidova, kada možete na kreativn i zanimljiv način da obojite svoj prostor? Dekorišite Vaše zidove novim bojama tehnikom zidnog slikarstva.

Bojenje prostora by Jelena Gavrilović

Ukoliko se odlučite da oslikate nešto neobično i nesvakidašnje po vrlo pristupačnim cenama, kontaktirajte nas i postanite i Vi jedan od naših zadovoljnih klijenata.
Email: oslikavanjeenterijera@gmail.com
Phone: +381 69 148 2008